kraamcadeau idee afbeelding 1

Altijd een goed kraamcadeau idee

Het is altijd een feest als er nieuw leven is in de familie, in de straat of in je vriendenkring. De ooievaar staat in de tuin en je bent vast benieuwd om de pasgeboren baby te ontmoeten! Je zult vast en zeker snel op kraamvisite gaan en daarvoor wil je natuurlijk een leuk kraamcadeau meebrengen, maar wat is nou een leuk kraamcadeau idee? Bekijk hieronder de leukste kraamcadeau ideeën, of je nou een kraamcadeau voor een jongen of een kraamcadeau voor een meisje zoekt, laat je inspireren door onderstaande lijstjes. Zoek je liever gemakkelijk snel een cadeautje uit voor een jongen of een meisje? Dat kan natuurlijk ook!

De leukste kraamcadeau ideeën

Als je op kraamvisite gaat wil je natuurlijk een leuk kraamcadeau meenemen. Toch is het niet makkelijk om een leuk, origineel en persoonlijk cadeau uit te zoeken. Precies om deze reden hebben wij de beste kraamcadeautjes ideeën onder elkaar gezet, zodat je snel een leuk kraamcadeautje uitzoekt.

meest praktische kraamcadeaus header

Een kraamcadeau waar kind en ouder echt wat aan hebben – dat is nou handig! Geen onzin dingen, maar praktische kraamcadeaus. Bekijk nu onze top lijst met de 10 meest handige kraamcadeaus om te geven op kraamvisite.

kraamcadeau hout header 1

Een kraamcadeau van hout blijft altijd een succes, want dit nostalgische speelgoed is oersterk en gaat jaren mee. Ook is het een goed en duurzamer alternatief voor al dat plastic. Bekijk nu onze 10 meest favoriete kraamkado’s van hout.

kraamcadeau met naam header 1

Als je écht een uniek kraamcadeau wilt geven, dan is een kraamcadeautje met de naam van het pasgeboren kindje een goed idee. Bedrukken of zelfs genaaid, bekijk nu onze meest favoriete kraamcadeautjes met naam.

kraamcadeau verlanglijstje header 1

Binnenkort een babyshower van een vriendin, collega of misschien wel je zus? Zoek je een leuk cadeau voor de mommy to be? Bekijk onze tips en zorg ervoor dat jij het allerleukste babyshower cadeau geeft!

babyshower cadeau afbeelding 1

Binnenkort een babyshower van een vriendin, collega of misschien wel je zus? Zoek je een leuk cadeau voor de mommy to be? Bekijk onze tips en zorg ervoor dat jij het allerleukste babyshower cadeau geeft!

happy horse header

Tip! Happy Horse knuffels

Als je een leuk en niet te duur kraamcadeau zoekt dan is de Happy Horse knuffel een goede tip! Laat het knuffeldoekje bijvoorbeeld personaliseren en je hebt een super schattig kraamcadeau! Check nu onze favorieten!

kraammand idee header 1

Kraammand maken – de allerleukste ideeën

Een kraammand is super leuk om te geven, want je kan er van alles in kwijt! Zo kan je de kraammand vullen met allerlei verschillende cadeautjes, van een speentje, knuffeltje, hydrofiele doeken en verzorgingsproducten. Check nu onze tips voor de allerleukste kraammand.

brievenbus kraamcadeau header

Kraamcadeau per post versturen

Verstuur de allerleukste kraamcadeaus per post. Bekijk nu ons overzicht met de leukste kraamcadeaus die door de brievenbus passen, of die je per post kan versturen. Graag alvast wat opsturen, of woon je niet in de buurt? Dan is dit de ideale manier om toch een leuk kraamcadeau te geven.

kraamvisite header 1

Alles wat je moet weten over kraamvisite

Ga je binnenkort op kraamvisite en weet niet zo goed wat je wel of niet moet doen? Check dan nu onze handige blog, waar wij je alles hierover vertellen. We krijgen dan ook vaak de vraag hoe lang je op kraamvisite blijft of waar je over kan praten tijdens jouw bezoek. Bekijk nu al onze tips en do’s en dont’s van kraamvisite en ga voorbereid op bezoek.

Een leuk kraamcadeau bedenken klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Toch zijn er een aantal handige tips die je kunt gebruiken om een leuk cadeau te vinden. Over het algemeen is het goed om er rekening mee te houden, da tje beter een cadeau kunt geven wat praktisch is, dan een cadeau waar ouder of kind niks mee kunnen.

Als eerste is het natuurlijk handig om te kijken aan wie je het cadeau gaat geven, is dat juist een jongen, of een meisje? Of misschien wil je juist wel een kraamcadeau aan de vader of moeder geven. Afhankelijk van aan wie je het cadeau geeft, heb je natuurlijk direct een goed startpunt te pakken.

Ten tweede kan je alvast bedenken of je een kant en klaar cadeau wilt kopen, of misschien wel een cadeau met naam wil laten maken. Zeker de laatste optie is natuurlijk een stuk persoonlijker! Je kan tegenwoordig allerlei leuke kado’s laten maken met de naam van het kind daar op. Zo kan je kiezen uit een badcape, lakentje, naambord of zelfs een rugzakje met naam. Het klinkt misschien heel uniek en duur, maar dat valt eigenlijk allemaal wel mee. Voor een klein extra bedrag laat je zo de naam van het kindje erop maken.

Mocht je er niet uit komen, dan is het helemaal niet verkeerd om aan de (toekomstige) ouders te vragen, wat voor kraamcadeau ze willen hebben. Soms is dit eigenlijk nog iets slimmer ook, want dan weet je dat je een cadeau geeft waar de ouders ook wat mee kunnen. Een simpel Whatsapp berichtje volstaat en misschien hebben de ouders wel alvast een verlanglijstje gemaakt, vanaf waar je eenvoudig een cadeautje kunt uitkiezen.