Nu terug naar alle kraamcadeau ideeën

Tip! Happy horse knuffel als kraamcadeau

Als je op zoek bent naar een leuk knuffeltje om als kraamcadeau te geven, dan is de Happy Horse knuffel of het knuffeldoekje de allerleukste optie. Als je op zoek gaat naar een leuk kraamcadeau, kom je ontzettend veel soorten knuffeltjes tegen. De knuffels van Happy Horse zijn er daar één van. Normaal gesproken zijn wij eigenlijk helemaal niet zo enthousiast over knuffeltjes als kraamcadeau, maar de knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse zijn stiekem toch wel super schattig en leuk. Ook kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld het knuffeldoekje te laten personaliseren met de naam van het pasgeboren kindje. Het grote voordeel is dat je deze cadeau’s kunt geven aan zowel jongens als meisjes, omdat er verschillende kleurtjes en dieren te koop zijn. Bekijk hieronder onze favoriete varianten en vergelijk gemakkelijk prijzen online.

happy horse header

Happy Horse knuffeldoekje is het meest populair

Als je een knuffeltje wilt uitzoeken van Happy Horse heb je enorm veel keuze. Zo kan je kiezen voor konijn, schaap, aap, zebra en nog veel meer soorten dieren. Het knuffeldoekje is daar dan weer een variant op, want ook die is verkrijgbaar als verschillende soorten dieren. Het konijn blijft een van de meest verkochte knuffeldoekjes, maar ook de aap en het lammetje zijn super schattig. Het konijn knuffeldoekje kan je bijvoorbeeld ook in verschillende kleuren kopen, zoals blauw, roze of beige. Baby’s hechten zich al snel aan een niet te groot knuffeltje, wat ze gemakkelijk kunnen vast pakken. Een knuffeldoekje is daarom ideaal, want die is niet te groot, makkelijk vast te pakken en daarom al snel het favoriete knuffeltje van een kindje. Het knuffeldoekje is bijvoorbeeld ook ideaal om te geven als babyshower cadeau, want het is een niet té groot cadeau.

Laat de Happy horse personaliseren met naam

Een kraamcadeau met naam is natuurlijk ontzettend leuk, want persoonlijker kan het niet. Zo kan je ook de Happy Horse knuffeltjes met naam laten maken. Vaak is het dan zo dat de naam op het knuffeltje wordt geborduurd. Je hebt dan de keuze uit verschillende soorten knuffels, een kleur en het lettertype. Op die manier kan je de knuffel helemaal laten personaliseren op basis van wat jij leuk vindt. Houdt er bij het bestellen van een Happy Horse met naam wel rekening mee dat de levertijd wat langer kan zijn. Tenslotte dient de naam er nog op gemaakt te worden, wat net even wat meer werk en tijd kost.

happy horse met naam afbeelding
happy horse konijn afbeelding 1

Onze favoriet is het Happy Horse konijn

De meest verkochte en meest populaire Happy Horse knuffel is en blijft het konijn. Dit konijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals groen, blauw, roze, beige en grijs. Ook kan je het Happy Horse konijn in verschillende formaten kopen. Toch raden wij aan te kiezen voor een niet al te grote knuffel, want naast een baby’tje kan een knuffeltje nogal groot zijn.

Slimme ouders hebben een extra exemplaar van het favoriete knuffeltje

Ouders met een pasgeboren kindje denken hier vast niet over na, maar het is ontzettend slim om een extra exemplaar van het knuffeltje te bestellen. Het zal maar net gebeuren dat het kindje gehecht is geraakt aan het knuffeltje en dat deze zoek raakt. Om paniek en slapeloze nachten te voorkomen, is het daarom slim om een extra exemplaar van het favoriete knuffeltje te bestellen. Mocht je een knuffel als kraamcadeau geven, is het natuurlijk even afwachten of jouw knuffeltje dé favoriet van het kind wordt. Toch is het slim om deze tip aan ouders mee te geven, want dan kunnen zij zelf bepalen om het knuffeltje nog eens na te bestellen.