5x kraamcadeau met naam

Wat is er nou leuker en persoonlijker dan een kraamcadeau met de naam van het kindje! Een gepersonaliseerd kraamcadeau laat je eenvoudig online maken, door bijvoorbeeld de naam van het kindje er op te laten drukken of erin te laten graveren. Wil je net even anders zijn dan de rest, dan kan je er dus voor kiezen om een kraamcadeau te kopen met de naam van het pasgeboren kindje. De reactie van de ouders is super leuk om te zien, als ze het cadeautje uitpakken en daar de naam van hun kleintje zien staan. In deze categorie zijn er zowel leuke kraamcadeaus voor jongens als kraamcadeaus voor meisjes te vinden. Toch liever een ander idee op doen, dat kan natuurlijk hier.

kraamcadeau met naam header afbeelding 1

De leukste kraamcadeaus met naam op een rijtje

Het uitzoeken van een leuk kraamkado blijft een lastige opgave, want je hebt zo veel keuze! Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een handig kraamcadeau of juist een houten kraamcadeau. Ook kan je er voor kiezen om het cadeautje een stukje persoonlijker te maken, door de naam van het kind daar op te laten maken. Geen saai cadeau, maar juist een uniek en heel persoonlijk cadeau! De Happy Horse knuffels zijn bijvoorbeeld een goede tip. Onderstaande 5 opties zijn onze favoriet. Recent hebben wij onze vrienden nog een lakentje met de naam daarop geborduurd gegeven en de reactie was ‘priceless’! Onze vrienden waren er erg blij mee!

1. Rugzak met naam

Een rugzak is sowieso een handig cadeau om te geven – maar wat dacht je van een rugzak met de naam van het kindje erop geborduurd. Niet alleen handig om spulletjes in mee te nemen, maar ook makkelijk te herkennen op de kinderopvang bijvoorbeeld. Bij het bestellen van de rugzak is het goed om eerst een keuze te maken in het type rugzakje. Tegenwoordig heb je super leuke teddy rugzakjes voor zowel jongens als meisjes. Vaak werkt het zo dat je een bestelling plaatst en daarna contact opneemt om de naam van het kindje door te geven.

2. Lakentje met naam

Onder een zacht lakentje kan een pasgeboren kindje heerlijk slapen. Nog leuker is om het lakentje te laten borduren met de naam van het kind. Dit kan vaak in verschillende lettertypes en kleuren. De naam van het kindje wordt vaak aan de bovenzijde van het lakentje geborduurd, zodat het kan worden omgevouwen over het dekentje. Op die manier ligt het kind heerlijk te slapen onder het laken waar zijn of haar naam op prijkt.

3. Badjas of badcape met naam

Snel afdrogen en opwarmen na een bad of douche doe je met een badjas. Tegenwoordig kan je ook een badjas laten borduren met de naam van het kind. Je hebt hier vaak de keuze uit de naam op de voorkant op de borst, of bijvoorbeeld op de achterkant op de rug. Er zijn erg leuke badjasjes te koop voor zowel jongens als meisjes, dus keuze zat. Ons advies is om voor een zachte badstof te kiezen, want dit is niet alleen zacht, maar droogt ook nog eens extra goed af na het badderen.

4. Naambordje babykamer

Een naambordje is een leuke manier om maar eens goed duidelijk te maken dat de babykamer nu helemaal van het pasgeboren kindje is! Je kan hierbij of juist kiezen voor losse letters, of een kant en klaar naambordje met de naam van het kind. Het is in ieder geval handig om te kiezen voor een optie die niet volledig wordt vast gelijmd, want dan wordt het verwisselen van kamer een beetje lastig later ;).

naambordje babykamer

Bekijk nu dit leuke naambord gemaakt van hout. Je kan dit bord in elke gewenste naam laten maken, waardoor je over een écht uniek geboortecadeau beschikt!

Nu te koop bij:

bol.com (€34,95)

5. Speenkoord met naam

Als je liever een klein en subtiel cadeau wilt geven, dan kan je ook kiezen voor een speenclip met naam. Deze speenkoord of ook wel speenclip genoemd wordt vast gemaakt aan de speen van het kindje en met een clipje aan de romper. Op die manier raakt de speen niet zo snel kwijt en kan het kind zelf ook zijn of haar speen pakken. De meest voorkomende speenkoord met naam is toch wel die met kralen. Je hebt hier vaak de keuze uit ronde kralen of dobbelsteen vorm. Op elke van deze kralen kan je een letter van de naam vinden. Deze kralen zijn vaak van hout gemaakt, wat het een mooie en natuurlijke look geeft.

kraamcadeau met naam afbeelding 2

Houdt rekening met de levertijd van een cadeau met naam

Omdat een cadeau met naam natuurlijk niet direct klaar ligt, zal deze per bestelling worden gemaakt. Afhankelijk van het cadeau dat je hebt uitgekozen, kan dit wat langer duren dan anders. Houdt er dus rekening mee dat je het cadeau ruim van te voren besteld en niet enkele dagen voordat je op kraamvisite gaat. Meestal dien je rekening te houden van een levertijd van minimaal een aantal dagen, maar gelukkig staat dit ook vaak goed aangegeven als je gaat bestellen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je op kraamvisite gaat, maar jouw unieke cadeau niet persoonlijk kan geven.