Brievenbus kraamcadeau

Nu terug naar alle kraamcadeau ideeën

Brievenbus kraamcadeau – Kraamcadeau per post versturen

Kraamcadeaus komen in verschillende vormen en maten en misschien ben je juist wel op zoek naar een brievenbus kraamcadeau. Een kraamcadeau dat je gemakkelijk per post kan (laten) versturen is een goed alternatief als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont, of de recent geworden ouders alvast wilt verrassen. Wij hebben in ieder geval de leukste kraamcadeautjes onder elkaar gezet, die gegarandeerd door de brievenbus passen.

brievenbus kraamcadeau header

Het meest voor de hand liggend is natuurlijk om te kiezen voor een kleiner cadeau, wat met zekerheid door de brievenbus past. Cadeautjes die door de brievenbus passen, worden altijd verzonden in een zogenaamde brievenbus doos, met een afmeting van 30 x 22 x 2,5 cm. Als je een kraamcadeau gaat uitzoeken dat je per post wilt versturen, dan is het dus slim om rekening te houden dat een groter cadeau lastig gaat worden. 

Toch zijn er een hele hoop leuke kraamkados te bedenken die passen in zo’n doos, zoals hydrofiele doeken, rompertjes, mutsjes, knuffeltjes, puzzels, boekjes, speentjes en ga zo maar door. 

Als je een kraamcadeau per post wil versturen, dan heb je de keuze uit twee soorten. Ten eerste kan je natuurlijk altijd kiezen voor een klein cadeautje, zoals een speenclip of boekje, die gegarandeerd door de brievenbus past bij versturen, zoals we hierboven al genoemd hebben. 

Ten tweede zou je kunnen kiezen voor speciaal samengestelde cadeautjes, die samen passen in een brievenbus doos. Je kunt hier online verschillende websites voor vinden, die allerlei soorten cadeaus aanbieden die dan op bestelling in een brievenbus doos worden gedaan. Je kan vaak zelfs kiezen om cadeaus te laten personaliseren, zoals bijvoorbeeld hydrofiele doeken of een Happy Horse knuffeldoekje met naam. 

brievenbus kraamcadeau hipenmamabox

Mocht je hier naar op zoek zijn, dan kan je bijvoorbeeld eens lijken op Lief&Leuk of Hip&MamaBox. Als je het via een van deze sites laat versturen, kan je er vaak ook direct een kaartje bij laten doen. Zo heb je meteen een persoonlijk cadeau om te geven!

Uiteraard kan je ook gebruikmaken van cadeau services, zoals bijvoorbeeld Greetz. Met Greetz kan je ook verschillende cadeau’s per post laten versturen, waar je ook de optie krijgt om een kaartje bij te voegen. Het grote voordeel van de Greetz kraamcadeaus, is dat het de volgende dag ook meteen wordt geleverd. Lekker makkelijk en dus ook lekker snel. 

Toch liever zelf een kraamcadeau uitzoeken en geven

Een cadeau versturen per post is ideaal, maar toch mis je de persoonlijke interactie en reactie bij het geven van een cadeau in persoon. Als je daarom liever toch een cadeau uitzoekt om in persoon te geven, is het slim om te kiezen voor een handig kraamcadeau. Er zijn ontzettend veel cadeaus te vinden, waar ouders of kind eigenlijk helemaal niets aan hebben. Voorkom dit en kies voor een praktisch kraamcadeau. Op onze kraamcadeau ideeën overzicht, kan je veel leuke ideetjes vinden om ouders en/of kind goed te verrassen.