Little Dutch Kraamcadeau

Nu terug naar alle kraamcadeau ideeën

Onze favoriete Little Dutch kraamcadeuas

Little Dutch is misschien wel één van onze favoriete merken, als het aankomt op baby producten en vooral kraamcadeautjes. Je kan dan ook bijna niet de mist in gaan met een Little Dutch kraamcadeau, omdat het bijna altijd wel in de smaak valt bij ouders. Bekijk hieronder onze favoriete kraamcadeautjes van Little Dutch, voor zowel jongens als meisjes. Ook hebben we een leuke selectie gemaakt aan verschillende soorten producten, zoals speelgoed, maar juist ook verzorgingsproducten zoals badcapes en hydrofiele doeken.

baby in little dutch babygym als kraamcadeau

Little Dutch is een populair merk onder ouders

Het zal je vast niet verbazen, maar Little Dutch is een enorm populair merk onder ouders. Je ziet het merk dan ook terug in menig babykamer. Het merk is zoals de naam al doet vermoeden op en top Nederlands en de producten zijn van goede kwaliteit. Veel van de producten zijn dan ook gemaakt van hout en verkrijgbaar in mooie hippe kleurtjes zoals mintgroen, lichtroze en lichtblauw. De combinatie van natuurlijke producten en zachte pastel kleuren is populair. Bij de geboorte van onze zoon kozen zij zelf ook voor veel dingen van Little Dutch en dan voornamelijk in de kleur pure mint. Deze neutrale maar stoere keur past perfect bij bijvoorbeeld een donkere ledikant en commode.

Mooi Little Dutch speelgoed om leuk mee te spelen

Zeker het speelgoed van Little Dutch is niet alleen super leuk om mee te spelen, maar ook simpelweg mooi. Geen lelijk plastic in felle kleurtjes of met allerlei geluidjes, maar basic speelgoed waar het kind lekker mee kan spelen. Het meeste speelgoed van Little Dutch is van hout gemaakt en zeker de stapeltoren, het keukentje of de loopwagen is bij ons favoriet. Speelgoed van Little Dutch koop je al vanaf ongeveer 7 euro, dus ook als je niet al te veel wilt uitgeven aan een kraamcadeau, dan is dit een leuke en goede optie. Mocht je budget wat ruimer zijn en je een kraamcadeau van rond de 100 euro zoekt, dan is zeker de speelkeuken een aanrader, die voor ongeveer 120 euro te koop is.

speelgoed van little dutch als kraamcadeau
little dutch aankleedkussen, hydrofieledoek en badcape

De leukste Little Dutch items voor op de babykamer

Little Dutch is ideaal om de babykamer mee in te richten. De prachtige accessoires met subtiele kleuren maken de babykamer helemaal af. Of je nou een kraamcadeau voor een meisje of een jongen zoekt, in beide gevallen zijn er leuke items te vinden. Het is vooraf wel goed om rekening te houden met de smaak van de ouders, want je wilt er natuurlijk wel voor zorgen dat je iets geeft waar ze zowel wat aan hebben, maar ook iets wat de ouders mooi vinden.

Onze favoriete Little Dutch cadeaus om te geven

Als we kijken naar collectie van Little Dutch, dan springen er toch wel een paar dingen uit waar wij erg blij van worden. Zo blij, dat we sommige van deze cadeautjes op onze eigen kraamcadeau verlanglijst hebben gezet toen onze zoon werd geboren. Een van die cadeau’s is de babygym van Little Dutch. Ideaal om bijvoorbeeld in de box neer te leggen of op de grond op een boxkleed of op het tapijt. Ook al gebruik je de baby gym maar een poosje, toch is het een leuk cadeau om het kindje bezig te houden. Daarnaast is spelen met de babygym ook goed voor de ontwikkeling van het kindje.