origineel kraamcadeau header afbeelding 1

Origineel kraamcadeau uitzoeken

Voordat je een kraamcadeau gaat kopen, is het handig om specifiek te zoeken naar het type kraamcadeau dat je zoekt. Er zijn namelijk erg originele kraamcadeaus voor jongens of meisjes te vinden en zelfs voor de ouders van het pasgeboren kindje. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je juist een kraamcadeau voor je collega zoekt. Start hier met de zoektocht naar een kraamcadeau voor elke situatie en neem het meest originele kraamcadeau mee op kraamvisite. Toch liever wat meer inspiratie op doen, bekijk al onze kraamcadeau ideeën.

Het meest originele kraamcadeau kopen

Met een origineel kraamcadeau verras je de nieuwbakken ouders en hun pasgeboren kindje. Start je zoektocht naar een goed kraamcadeau door te kiezen voor een van de onderstaande categorieën.

Kraamcadeau jongen

kraamcadeau jongen index afbeelding

Een kraamcadeau voor een jongen moet natuurlijk stoer, praktisch en leuk zijn! Of je nou kiest voor speelgoed van hout of juist een stoere loopfiets, wij hebben de allerleukste kraamcadeautjes voor jongens onder elkaar gezet.

Kraamcadeau meisje

kraamcadeau meisje afbeelding 2

Met een kraamcadeau voor meisjes kan je alle kanten. Je kan kiezen voor handige verzorgingsproducten of juist een meer persoonlijk cadeau zoals een armbandje met naam. Check nu onze favoriete cadeau tips voor pasgeboren meisjes.

Kraamcadeau tweeling

kraamcadeau tweeling header

Het komt niet al te vaak voor dat er een tweeling geboren wordt, dus dat is extra leuk om te vieren. Verwen de kids met een leuk cadeau, maar vergeet ook zeker de ouders niet, want een tweeling is een pittige uitdaging! Check nu de leukste cadeaus voor tweelingen.

Kraamcadeau moeder

kraamcadeau voor moeders header 1

Naast een kraamcadeau voor het kind, is een cadeautje voor de moeder natuurlijk ook erg leuk om te geven! Zeker als het je zus of beste vriendin is, dan wil je de moeder goed verassen. Wij hebben de leukste kraamcadeaus voor moeders verzameld.

Kraamcadeau vader

kraamcadeau voor vaders header 1

Ook is het geven van een kraamcadeautje aan de vader een goed idee. Misschien is je broer of beste vriend wel net vader geworden en wil je deze verrassen met een leuk of ludiek cadeau. Check nu de meeste kraamcadeaus voor vaders.

Header Kraamkados

Wat geef je uit aan een kraamcadeau?

Hoeveel geld geef je nou precies uit aan een kraamcadeau? Uiteraard is dit helemaal afhankelijk van de relatie met degene aan wie je het kraamcadeau wilt geven. Vanzelfsprekend besteed je meer geld bij bijvoorbeeld je zus of beste vriendin, dan bij een collega. Om gemakkelijk een origineel kraamcadeau te zoeken binnen een bepaald budget, hebben wij ook hier een handig overzicht voor gemaakt. Zo kan je eenvoudig een uniek kraamcadeautje zoeken voor bijvoorbeeld 10 euro, of juist 100 euro.