kraamcadeau idee afbeelding 1

Altijd een goed kraamcadeau idee

Het is altijd een feest als er nieuw leven is in de familie, in de straat of in je vriendenkring. De ooievaar staat in de tuin en je bent vast benieuwd om de pasgeboren baby te ontmoeten! Je zult vast en zeker snel op kraamvisite gaan en daarvoor wil je natuurlijk een leuk kraamcadeau meebrengen, maar wat is nou een leuk kraamcadeau idee? Bekijk hieronder de leukste kraamcadeau ideeën, of je nou een kraamcadeau voor een jongen of een kraamcadeau voor een meisje zoekt, laat je inspireren door onderstaande lijstjes.

De leukste kraamcadeau ideeën

Als je op kraamvisite gaat wil je natuurlijk een leuk kraamcadeau meenemen. Toch is het niet makkelijk om een leuk, origineel en persoonlijk cadeau uit te zoeken. Precies om deze reden hebben wij de beste kraamcadeautjes ideeën onder elkaar gezet, zodat je snel een leuk kraamcadeautje uitzoekt.

meest praktische kraamcadeaus header

10x meest handige kraamcadeaus

Een kraamcadeau waar kind en ouder echt wat aan hebben – dat is nou handig! Geen onzin dingen, maar praktische kraamcadeaus. Bekijk nu onze top lijst met de 10 meest handige kraamcadeaus om te geven op kraamvisite.

kraamcadeau hout header 1

10x houten kraamcadeaus

Een kraamcadeau van hout blijft altijd een succes, want dit nostalgische speelgoed is oersterk en gaat jaren mee. Ook is het een goed en duurzamer alternatief voor al dat plastic. Bekijk nu onze 10 meest favoriete kraamkado’s van hout.

kraamcadeau met naam header 1

5x kraamcadeaus met naam

Als je écht een uniek kraamcadeau wilt geven, dan is een kraamcadeautje met de naam van het pasgeboren kindje een goed idee. Bedrukken of zelfs genaaid, bekijk nu onze meest favoriete kraamcadeautjes met naam.

kraammand idee header 1

Kraammand maken – de allerleukste ideeën

Een kraammand is super leuk om te geven, want je kan er van alles in kwijt! Zo kan je de kraammand vullen met allerlei verschillende cadeautjes, van een speentje, knuffeltje, hydrofiele doeken en verzorgingsproducten. Check nu onze tips voor de allerleukste kraammand.

kraamvisite header 1

Alles wat je moet weten over kraamvisite

Ga je binnenkort op kraamvisite en weet niet zo goed wat je wel of niet moet doen? Check dan nu onze handige blog, waar wij je alles hierover vertellen. We krijgen dan ook vaak de vraag hoe lang je op kraamvisite blijft of waar je over kan praten tijdens jouw bezoek. Bekijk nu al onze tips en do’s en dont’s van kraamvisite en ga voorbereid op bezoek.